Vol. 2 No. 5 (2018)
Registrarse
Entrar
English
Español (España)
English
Home
Actual
Anteriores
Publish
How to publish?
Submissions
Policies and regulations
Audiovisual instructions
Proceso de Evaluación
Ethics code
Derechos de autor
Statistics
About
About the Journal
Cuerpo editorial
Índices y bases
Contact
Registrarse
Entrar
Change the language. The current language is:
English
Español (España)
/
Vol. 2 No. 5 (2018)
Revista Ciencia y Salud / eISSN: 2215-4949 / https://www.revistacienciaysalud.ac.cr/ojs
Vol. 2 No. 5 (2018)
Vol. 2 No. 5 (2018)
Published 22 October 2018
Full Issue
PDF (Español (España))
HTML (Español (España))
Artículos
Yolanda Lizano Araya
Pág. 2-3
THE ROLE OF NUTRITIONIST IN FOOD SECURITY
PDF (Español (España))
HTML (Español (España))
Marjorie Jara Rodriguez, Juan Pablo Mejia Figueroa, Kevin Romero Hernandez
Pág. 4-7
SYNERGIC EFFECT OF PROTEIN INTAKE WITH CARBOHYDRATES AS WELL AS OF CARBOHYDRATES ON THE MAXIMUM GLYCEMIA AND AT TWO HOURS POSTPRANDIALES
PDF (Español (España))
HTML (Español (España))
Gustavo Ortega Oviedo, Edgardo Dobles Vindas
Pág. 8-11
HYDRATING GELS BASED ON CARBOMER OR SILICONES: A comparative study pharmacotechnical properties
PDF (Español (España))
HTML (Español (España))
Andres Flores Sancho
Pág. 12-13
CARDIAC REHABILITATION AND THE ROLE OF THE PHYSIOTHERAPIST
PDF (Español (España))
HTML (Español (España))
Julio Gerardo Mora Campos
Pág. 14-15
Benefits of Mediterranean Style Diets
PDF (Español (España))
HTML (Español (España))